Hubungan antara faktor keluarga dengan tingkah laku bercinta di tempat awam di kalangan mahasiswa - 423287 Ngiow, Jen Ai (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002