Development of bentonite beneficiation technique for applications in petroleum industry - 257870 Sonny Irawan; Ariffin Samsuri, supervisor; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Ph.D) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006