Persepsi pelajar Sekolah Menengah Teknik Taiping dan Sekolah Menengah Teknik Kuala Kangsar terhadap program motivasi - 314816 Rasman Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002