Kesan pelaburan harta tanah terhadap sempadan cekap portfolio - 228969 Chuan, Tinng Tinng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002