Analisis tahap kepuasan pengunjung terhadap kemudahan rekreasi hutan lipur (kes kajian : Hutan Lipur Lentang) - 324213 Irwati Mas Ayu Dahili (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002