Sintesis dan pencirian Li[Ga1/3Sr2/3]MnOx sebagai katod - 318119 Sarah Laila Mohd. Jan; madzlan Aziz, supervisor; Fakulti Sains (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006