Masalah salah laku di kalangan pelajar-pelajar sekolah menengah di sekitar kawasan Skudai, Johor Bahru - 426815 Nor Ashikin Idris (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) ) - UTM, 2002