Kajian terhadap tahap penerimaan dan pengamalan pengurusan fasiliti di kawasan perumahan ladang : kes kajian : daerah Segamat - 427246 Zaidah Muhamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002