Tahap empati di kalangan pelajar 4SPB - 349899 Zuraida Mansor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002