Faktor-faktor yang mendorong pelatih mengamalkan nilai-nilai murni semasa melakukan amali di bengkel : satu tinjauan di Institut latihan Perindustrian Pasir Gudang, Johor - 429059 Siti Jahibah Abdul Jais (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002