A thermoeconomic analysis for home air conditioning system - 182740 Mohamad Zaki Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Tesis (Sarjana Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002