Penentuan kandungan vitamin C di dalam jus buah jambu batu dan belimbing menggunakan kaedah pentitratan langsung - 321501 Nursakinah Mustafa; Norsiah Ismail, supervisor; Fakulti Sains (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007