Kajian serapan tenaga komponen automotif - 433716 Khairul Nizam Md. Tohit (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002