Stress di kalangan wanita yang bekerjaya dan berkeluarga - 350280 Siti Nur Ilhami Mohd. Shariffuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002