Kesan bahan tambah pemplastikan ke atas kekuatan dan kebolehkerjaan konkrit - 324391 Harry Panggai Ramba (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006