Pencangkukkan polistirena rangkai silang dengan poli(etilena-glikol) metil eter; sintesis dan pencirian - 329225 Jailani Abd. Ghani; Ahmedy Abu Naim, supervisor; Fakulti Sains (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007