Dokumen kontrak : untuk cadangan membina sebuah bangunan tandas di Padang Kawad Palapes, UTM, Skudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia; Perniagaan Sejati (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
03