Peningkatan kualiti dan produktiviti di kilang pembuatan melalui kaedah kejuruteraan industri - 170569 Tan, Sia Jun; Mohd. Shariff Nabi Baksh, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002