Pembangunan MICE dalam industri pelancongan di Johor Bahru - 367668 Key, May Fuey; Lai, Fong Yie; Suhaila Kamaruddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan(Teknologi) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002