Pengekstrakan bangunan daripada data satelit ikonos - 327478 Foong, Yew Yew (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Remote Sensing)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002