Masalah penilaian semula (Penyemakan Semula) pihak berkuasa tempatan Negeri Pahang Darul Makmur : kes kajian : Majlis Daerah Pekan - 178528 Mohd. Azuan Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000