Tekanan kerja di kalangan jururawat : satu kajian kes di Hospital Gerik. Perak Darul Ridzuan - 180558 Norfauziah Abdul Rahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pemb. Sumber Manusia) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002