Faktor-faktor yang mempengaruhi peningkatan NPL (Non Performing Loan) dalam pembiayaan perumahan dari perspektif bank : satu kajian kes di Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) - 367503 Chong, Khai Nang; Leong, Fong San; Zuriati Jaafar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002