Penyebaran maklumat terpilih : Information and communication technology - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan Sultanah Zanariah. Jabatan Perkhidmatan Maklumat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
28