Program pembangunan sosio-ekonomi masyarakat rumah panjang kajian kes: rumah Dana, Daerah Pakan - 267898 Pauline Luta (Skudai ; Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Projet Paper (Sarjana Muda Perancang Bandar dan Wilayah) - Unversiti Teknologi Malaysia, 2004