Arahan perkhidmatan dan sijil sukatan peperiksaan undang-undang kerajaan :/ bab 1 - bab 8 : mengandungi semua pindaan hingga 31hb mei 1985 - Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Jabatan Perkhidmatan Awam (Kuala Lumpur : MDC, 1985)
32