Cadangan merekabentuk Institut Teknik Industri, Setapak Kuala Lumpur - 264008 Mohamad Nazli Ramli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000