Kajian terhadap pengaruh iklim dan persekitaran terhadap bangunan dan cadangan bangunan pejabat dan kafeteria di Jalan P.Ramlee, Kuala Lumpur - 179802 Mohamed Yuzairee Mohamed Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001