Pengunaan kaedah pengecaman corak dalam pengkelasan sifat karsinogen bagi bahan sampingan pembasmian kuman dalam air minuman - 342880 Mohd. Zukifli Razali; Mohamed Noor Hasan; Fakulti Sains (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007