Laporan bengkel pergerakan ibubapa dalam pencegahan dadah, 7-9 Julai 1986, Hotel Prince, Jalan Imbi, Kuala Lumpur - Bengkel Pergerakan Ibubapa Dalam Pencegahan Dadah (1986 : Kuala Lumpur); Majlis Penasihat Kebangsaan Mengenai Integrasi Wanita dalam Pembangunan (Malaysia); Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Majlis Keselamatan Negara. Pasukan Petugas Anti Dadah (Kuala Lumpur : NACIWID, 1986)
32