Laporan sambutan mahasiswa UTM terhadap barangan buatan Malaysia serta pandangan mereka terhadap kegawatan ekonomi - Laporan Unit Penyelidikan (1998 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai); Universiti Teknologi Malaysia. Unit Penyelidikan Kelab Pengguna
36