Penyunting grafik primitif bagi IBM PC ; Pengurusan pembinaan menggunakan Lotus 1-2-3 ; Kesan suhu pada lapisan berbitumen ke atas jalan-jalan di Malaysia ; Pengawasan dan analisis data geohidrologi di Kelantan Utara ; Bahan-Bahan murah untuk atap ; Kajian parameter terhadap keratan-keratan jambatan galang kotak konkrit ; Penahan permukaan tanah dari proses hakisan ; Anggaran parameter-parameter pemadatan tanah - 276099 Halimah Muhayat; Mat Razali Md. Dahan; Mat Rusni Hasan; Mohd. Asri Dris; Mohd. Azman Saad; Mohd. Dalias Awi; Mohd. Fauzi Mohd. Jamil; Mohd. Idris Ismail (Kuala Lumpur : UTM, 1988)
Tesis (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1988