Kajian fermentasi pelbagai sumber karbon terhadap penghasilan asid laktik - 360866 Nurashikin Sharif; Zainoha Zakaria, supervisor; Fakulti Sains (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007