Rainfall-runoff modelling using artificial neural network - 367493 Nor Irwan Ahmat Nor; Sobri Harun; Amir Hashim Mohd. Kassim; Bengkel Tahunan Biasiswanational Science Fellowship (NSF) (2002 : Petaling Jaya,Selangor) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
57