Effect of concentration of added electrolyte and aqueous phase surfactant on the stability of polyaphrons - Norfaizah Zakaria, 1986-, author; Khairuddin Abd. Karim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009