Penentuan sifat fizikal mentega koko untuk tujuan proses penyahbauan - 378670 Freddie Panau (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Tesis (Sarjana Kejuruteraan (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999