Ciri-ciri pengukuhan tanah liat dengan perparitan tegak - 383863 Basri Syarif (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Tesis (Sarjana Kejuruteraan (Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000