Kaedah silinder tanah-kapur untuk penstabilan cerun laterit semulajadi - 245490 Novrial (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Tesis (Sarjana Kejuruteraan Awam (Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000