Traffic congestion monitoring based on automated vision system - Shashitheren Kerisnan, 1984-; Syed Abd. Rahman Syed Abu Bakar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008