Matlab controlled platform mobile robot by using zigbee technology - 371370 Maryam Banitalebi Dehkordi; Shamsudin Mohd. Amin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan ( Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik )) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008