Sistem penggera keselamatan menggunakan SDKP16 - 249909 Mohd. Azha Mohamad Salleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002