Hubungan kepuasan kerja dan demografi di kalangan guru-guru sekolah menengah daerah Kluang, Johor - 251722 Asman Haron (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Tesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001