Hubungan antara kecerdasan emosi dengan pencapaian akademik pelajar - 182639 Ng, Sar Ee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Tesis (Sarjana Pendidikan (Psikologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003