Ujikaji makmal elektronik perubatan (suhu, tekanan dan pernafasan) - 378727 Mohamad Zamri Mamat @ Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002