Kajian sistem perlindungan kilat pada struktur bangunan di Pulai Spring Golf Resort - 259535 Nazarudin Ramlan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001