Analisis & klasifikasi isyarat dalam perhubungan data HF - 388120 Norazlina Mohd. Arsad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001