DC motor control monitoring system - 404874 Pang, Jon Fea (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002