Rekabentuk dan penyelakuan penapis lulus rendah mikrojalur menggunakan puntung pada frekuensi potong 1.75GHz - 377822 Rofidah Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002