Sistem pengiraan faraid berasaskan web - 267988 Syah Rezan Ishak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001