Membina litar pendarab menggunakan teknologi BICMOS - 387039 Siti Suhaila Mohd. Nawi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001